DroneStorms

Prøv en quadcopter-drone med machine vision

Ny droneplatform til undervisning

DroneStorms er et speciale projekt fra Aarhus Universitet der primært handler om at få droner – førerløse quadcopters – ud i hænderne på unge studerende og entusiaster i alle aldre, så de kan lære noget om droneteknologi og programmering.

Projektet går ud på at bruge hardware der er tilgængeligt på markedet og open-source software som en pakke-platform, der gør det mulig for alle at lege med droner i forskellige undervisningssammenhænge og til konkurrencer, såsom FIRST LEGO LEAGUE, World Robot Olympiad og Danmarks Robotfestival.

Hardware platformen benytter sig af standard dronekomponenter og en machine vision platform, til at assistere med navigation samt udførelse af opgaver.

På Danmarks Robotfestival kan du prøveflyve prototypen af DroneStorms og lege med dronerne ved at programmere dem med blokprogrammering. Det bliver også muligt at dyste på tid i at løse opgaver af den slags man kan forvente at se på en robotfestival.

Der er mulighed for at få en snak med de udviklerne bag projektet og komme med feedback og input til DroneStorms og derigennem bidrage til projektets udvikling.

Explorama

For de unge

Tidspunkt