Prøv kræfter med MuCykel

Spil musik mens du cykler

SDU MuCykel

Forestil dig at du kan spille musik med en cykel – hvor bæredygtigt er det lige…

Det er netop det du kan med SDUs MuCykel. Musikken afhænger simpelthen af hvor meget du stamper i pedalerne. Så tag dine venner og familie med og kom forbi SDUs stand i Explorama, hvor I kan udfordre hinanden i hvem der kan holde musikken kørende længst.

Bag workshoppen

SDU står for Syddansk Universitet. Det tekniske fakultet på SDU udbyder 26 ingeniøruddannelser fordelt i Odense og Sønderborg. Ved Danmarks Robotfestival spørger vi” Er du RIGTIG klog!”… Du kan tage testen her: www.sdu.dk/erdurigtigklog, og hvis du er det, er du være med i konkurrencen om et

LEGO Boost sæt og 4 biografbilletter. Du kan også besøge SDUs stand i Explorama (prik ”O”) og tage testen der. Her kan du samtidig møde Sanbot, prøve en MuCykel, og få dejlige varme popcorn når du har taget din ”Er du RIGTIG klog! test”. Er du med i testen får du et bægre varme sprøde popcorn.

Alder

6 – 99 år. 

Værd at vide

Alle der deltager i konkurrencen ”Er du RIGTIG klog!” er med i lodtrækningen om et LEGO Boost sæt og 4 biografbilletter.

Alle fra 15 år og op, der deltager i konkurrencen, accepterer at modtage nyheder fra Det tekniske fakultet på SDU. Dette kan være informationer om uddannelsesdag, åbent hus, Forskningens døgn, eller for den sags skyld Danmarks Robotfestival. Det er altid muligt at framelde sig igen. 

Sted

Explorama

 

For hele familien

Tidspunkt

10.00-17.00