Robotloppecirkus

Byg din egen robotloppe og bliv robotloppetræner

Robotloppecirkus

At bygge og træne en robotloppe er næsten en loppetjans. Med en lille vibrationsmotor, som den der får din mobiltelefon til at summe og tt enkelt knapcellebatteri, får tandbørsten fra badeværelset et helt andet liv. Den kan blive til en robotloppe.

 

Byg en robotloppe og giv den personlighed

På workshoppen bygger du først din egen robotloppe og giver den en unik personlighed med øjne og farver. Der vil være motorer, batterier og masser sjove ting at pynte med. Robotloppen du bygger er din, så du bestemmer selv hvordan den skal se ud og hvad den skal hedde. Så slip fantasien løs!

 

Bliv robotloppetræner

Når du har bygget din robotloppe, træner du den i cirkusmanegen, hvor den futter rundt sammen med de andre robotlopper. Når din robotloppe er dygtig, får du et diplom – og du er blevet robotloppetræner.

Har du lyst, kan du lege med din robotloppe på væddeløbsbanen. Måske er din robotloppe lidt hurtigere end de robotlopper?

 

Bag workshoppen

Bag workshoppen er Sophie Hovdekorp fra Kodesmart og Robot Makers, som står for Danmarks Robotfestival. Sophie Hovdekorp vil gerne give flere piger og drenge lyst til at skabe og udtrykke sig kreativt. Hun er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet med IT og kreativitet i en årrække. Derudover er hun drevet af nysgerrighed og lærelyst. 

 

Alder

Workshoppen er for børn 4-10 år, men alle der vil bygge en robotloppe kan være med.

 

Værd at vide

  • Små børn skal være ifølge med voksen.
  • Robotloppen må tages med hjem.
  • Der er kan bygges 100 robotlopper.
  • Lopperne gives væk efter først-til-mølle-princippet.

 

Hvor?

Workshop

Hvem?

For de mindste
For hele familien

Tidspunkter

10.00-11.00

11.30-12.30

13.00-14.00

14.30-15.30

16.00-17.00