Sig Moin til Sanbot

Den intelligente servicerobot

Deltag i konkurrencen med Sanbot

Den intelligente servicerobot Sanbot spørger: ”Hvor mange ingeniøruddannelser der er på SDU, og  hvad SDU står for….?

Ved du at der er 26 ingeniøruddannelser og at SDU står for Syddansk Universitet, så kom og fortæl Sanbot det og vær med i konkurrencen om et LEGO Boost sæt og 4 biografbilletter

Når Sanbot ikke har travlt med at stille spørgsmål, kan den fx underholde med musik, video, dans og blinkende lys, give informationer, lave videochat med en anden person, vise vej i bygninger eller supplere undervisning og meget mere.

Mød Sanbot på SDUs stand i Explorama, punkt 9 på parkkortet.

Bag workshoppen

SDU står for Syddansk Universitet. Det tekniske fakultet på SDU udbyder 26 ingeniøruddannelser fordelt i Odense og Sønderborg. Ved Danmarks Robotfestival spørger vi” Er du RIGTIG klog!”… Du kan tage testen her: www.sdu.dk/erdurigtigklog, og hvis du er det, er du være med i konkurrencen om et LEGO Boost sæt og 4 biografbilletter.
Du kan også besøge SDUs stand i Explorama (prik ”O”) og tage testen der. Her kan du samtidig møde Sanbot, prøve en MuCykel, og få dejlige varme popcorn når du har taget din ”Er du RIGTIG klog!” test.
 

Alder

6-99 år. 

Værd at vide

Alle der deltager i konkurrencen er med i lodtrækningen om et LEGO Boost sæt og 4 biografbilletter.

Alle fra 15 år og op, der deltager i konkurrencen, accepterer at modtage nyheder fra Det tekniske fakultet på SDU. Dette kan være informationer om uddannelsesdag, åbent hus, Forskningens døgn, eller for den sags skyld Danmarks Robotfestival. Det er altid muligt at framelde sig igen.

 

Sted

Explorama

 

For hele familien

Tidspunkt

10.00-17.00