Robotturnering med spændende konkurrencer

Robotkonkurrencerne afholdes i samarbejde med Coding Pirates i Sønderborg. Konkurrencerne i robotsumobrydning, robotlabyrinten er åbne for teknologiklubber, fritidsklubber, skoler, efterskoler, makerspaces og alle for dem der kan stille med robothold. Disse konkurrencer er for børn og unge, fra 8 til 17 år og kræver tilmelding på forhånd. Tilmelding til turneringen 2019 er lukket.

Alle kan deltage i Fable-konkurrencen og besøgende af Danmarks Robotfestival kan tilmelde sig på dagen hos Shape Robotics i Newton.

Robotsumobrydning tilmelding

I robotsumobrydning dyster to robotter mod hinanden, og den robot som får skubbet modstanderen ud af den runde arena vinder kampen. Læs mere om robotsumobrydning og reglerne.

Robotlabyrinten tilmelding

I robotlabyrinten gælder det om at få robotten til at finde vej gennem labyrinten med den bedste. Robotlabyrinten kan gennemføres med forskellige sværhedsgrader indenfor 3 kategorier. Læs mere om Robotlabyrinten og reglerne for turneringen.

Fable Robotkonkurrence

Byg og programmér en Fable-robot og deltag i konkurrencen om at vinde den nye Fable Spin robot. Alle besøgende af Danmarks Robotfestival kan tilmelde sig på dagen.

Om Danmarks Robotfestival

Danmarks Robotfestival vil styrke børn og unges færdigheder indenfor design, konstruktion og programmering af robotter og robotteknologi. 

 

 

Sociale medier

Følg Danmarks Robotfestival 
på de sociale medier.

#robotfest

Kontakt

Kontaktperson for Danmarks Robotfestival:

Hans Klysner
E-mail: hans@klysner.dk
Mobil: 25 12 55 00