Robotturnering med spændende konkurrencer

Robotkonkurrencerne afholdes i samarbejde med Coding Pirates i Sønderborg, World Olympiad Danmark og Shape Robotics. Konkurrencerne i robotsumobrydning, robotlabyrinten og World Robot Olympiad Regular er åbne for teknologiklubber, fritidsklubber, skoler, efterskoler, makerspaces og alle for dem der kan stille med robothold. Disse konkurrencer er for børn og unge, fra 8 til 17 år og kræver tilmelding på forhånd.

Alle kan deltage i Fable-konkurrencen og besøgende af Danmarks Robotfestival kan tilmelde sig på dagen.

Robotsumobrydning tilmelding

I robotsumobrydning dyster to robotter mod hinanden, og den robot som får skubbet modstanderen ud af den runde arena vinder kampen. Læs mere om robotsumobrydning og reglerne.

Robotlabyrinten tilmelding

I robotlabyrinten gælder det om at få robotten til at finde vej gennem labyrinten med den bedste. Robotlabyrinten kan gennemføres med forskellige sværhedsgrader indenfor 3 kategorier. Læs mere om Robotlabyrinten og reglerne for turneringen.

World Robot Olympiad Regular

World Robot Olympiad Danmark stiller op med en helt ny robotkonkurrence, hvor temaet er førerløse biler der skal tranportere mennesker og varer rundt på banen. Tilmelding til turneringen åbner primo april.

Fable Robotkonkurrence

Byg og programmér en Fable-robot og deltag i konkurrencen om at vinde den nye Fable Spin robot. Alle besøgende af Danmarks Robotfestival kan tilmelde sig på dagen.

Om Danmarks Robotfestival

Danmarks Robotfestival vil styrke børn og unges færdigheder indenfor design, konstruktion og programmering af robotter og robotteknologi. 

 

 

Sociale medier

Følg Danmarks Robotfestival 
på de sociale medier.

#robotfest

Kontakt

Kontaktperson for Danmarks Robotfestival:

Hans Klysner
E-mail: hans@klysner.dk
Mobil: 25 12 55 00