Robotturnering med spændende konkurrencer

Robotturneringen afholdes i samarbejde med Coding Pirates i Sønderborg. Kontakt Formand, John Rohde fra Coding Pirates Sønderborg, for yderligere information: john@johnrohde.eu. Derudover stiller WRO Danmark op med en ny spænde robotkonkurrence. Tilmelding til robotkonkurrencerne åbner i marts.

Robotsumobrydning

I robotsumobrydning dyster to robotter mod hinanden, og den robot som får skubbet modstanderen ud af den runde arena vinder kampen. Kampene er meget underholdende og der er stor begejstring og glæde blandt robotholdene og publikum.

Robotlabyrinten

I Robotlabyrinten gælder det om at få robotten til at finde vej gennem labyrinten på den bedst mulige tid. Robotlabyrinten kan gennemføres med forskellige sværhedsgrader indenfor 3 kategorier. 

WRO Regular

World Robot Olympiad Danmark stiller op med en helt ny robotkonkurrence, hvor temaet er førerløse biler der skal tranportere mennesker og varer rundt på banen.

Læs turneringsreglerne for robotkonkurrencerne

Om Danmarks Robotfestival

Danmarks Robotfestival vil styrke børn og unges færdigheder indenfor design, konstruktion og programmering af robotter og robotteknologi. 

 

 

Sociale medier

Følg Danmarks Robotfestival 
på de sociale medier.

#robotfest

Kontakt

Kontaktperson for Danmarks Robotfestival:

Hans Klysner
E-mail: hans@klysner.dk
Mobil: 25 12 55 00

Kontaktperson for Robotturnering:

John Rohde
E-mail: john@johnrohde.eu